Skocz do zawartości

[Ciekawe ostrokołowe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe II

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie wiem sam... jedni twierdzą bier ją i restauruj... drudzy że nie

i wesss tu człowieku bądź mądry ale jako tako szału ni ma...

a że ja musze mieć w uj dużą ramkę to cinżko bedzie cosik znaleźć z sensem.

P.S.

Taka sama sytuacja jak ze spodniami jak nie na długosć to w pasie... xD

Napisano

Wie ktoś jakie jest stanowisko policji co do takich lampek, będzie mandat czy nie ??

http://allegro.pl/lampka-rowerowa-przod-super-jasna-led-ebl3w-zobacz-i1671005138.html

Teoretycznie będzie, ale żeby dostać za to mandat Pan P. musiałby mieć naprawdę zły dzień, zdradzającą żonę i naplute do zestawu w McDrive.

Większość panów z drogówki, jeśli widzi że zamontowałeś jakiekolwiek lampki to wychodzą z założenia że chcesz być widoczny i dbasz o swoje oraz innych bezpieczeństwo.

Napisano

psy to swoją drogą rzeczywiście potrafią się doczepić. Ale choćby małe światełko się przydaje - stwierdziłem to po tym jak kilka razy prawie wpakowałem się w bok wyjeżdżającego z podporządkowanej bo mnie normalnie w świecie w ciemności nie widział i wcale się w sumie nie dziwie. Nie trzeba wozić latarni morskiej wystarczy normalne rowerowe źródło światła tak więc polecam...

Napisano

a że ja musze mieć w uj dużą ramkę to cinżko bedzie cosik znaleźć z sensem.

Nie wiem jak duza rame masz na mysli, ale uwierz mi ze to nie jest takie trudne. Ja mam w tej chwili dwie ramy w rozmiarze 67 (podsiodlowa srodek - srodek), jedzie do mnie trzecia w rozmiarze 65, czwarta w rozmiarze 63 do przełajówki czeka na lepsze czasy, a piątą w rozmiarze 62 cm chętnie sprzedam.

Potem niedawno w Czaczu kolo Leszna widzialem szose przynajmniej 65 cm. I jeszcze niedawno dzwonil do mnie znajomy, ze znalazl rower 65 cm i czy bym go nie chcial.

Takze trzeba troche cierpliwosci i na pewno cos sie znajdzie.

Napisano

tak. to.

Mam tylną i ładnie śmiga. Przód mam identyczny tylko od authora. Myślę że nie ma różnicy. Dają radę. Nawet na ścieżce przez las w środku nocy się nie zabiłem.

Napisano

daje po oczach , a jest tania.

Ja kiedyś , gdy dostalem mandat , popedzilem nastepnego dnia do sklepu najblizszego i kupiłem KNOG the FROG - to sie nie nadaje :( kosztuje tyle co dwa Mactroniki a świeci jak świetlik wychudzony.

Sam zaraz kupie se ze dwa na przod takie maki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...