Skocz do zawartości

[Ciekawe ostrokołowe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe II

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Zamieszczam opis z aukcji co by allegro nie usuneło ;)

Do sprzedania mam konkretne OSTRE KOŁO - SINGLESPEED

Rower przywieziony z NIEMIEC

Wszystko na markowych częściach, żadnej prowizorki i oszczędzania pieniędzy na osprzęcie.

Rower oczywiście sprawny w 100 %. Rama aluminiowa "no name".

Prezentuje się extra.

Osprzęt wszystko tak jak na zdjęciach.

Tylna piasta nie jest torowa, tzn. pedały nie kręcą się cały czas podczas jazdy.

Hamuje się manetkami przy kierownicy.

Można powiedzieć, ze jest to wersja bezpieczna ostrego koła, szczególnie biorąc pod uwagę nasze miasta i drogi.

Nie wiem jak jest z przepisami w naszym kraju, ale w Niemczech, jazda ostrym kołem bez hamulców po drogach publicznych jest zabroniona.

Waga 8 kg.

Rama 52 cm, pasuje od 160 do 180 cm wzrostu.

Ewentualne pytania przez meila.

Wysyłka 50 zł kurierem. Na mój koszt Ubezpieczam wysyłkę na kwotę zakupu.

W razie czego reflektuje:) Byle nie za drogo:P

nie zakładam nowego tematu co by nie śmiecić bo mam tylko jedno pytanko. Ile mniej więcej może kosztować taka używana korba http://velobase.com/ViewComponent.aspx?ID=06f57bcd-1206-4708-9edc-cd3fe376e3ed&Enum=115&AbsPos=24 stan korby dobry - zwykłe ślady użytkowania, zęby jeszcze dają radę. Chodzi mi mniej więcej ile za taka korbę można dać, bo trafiła mi się możliwość zakupu.

supercool1000, a te Neco to kulkowe? Bo jeśli tak, to od razu poradzę Ci wywalić wianki z nich, dodać kilka kulek i skręcić. Luzów nie uświadczysz już. A jeśli maszynowe, to ... może źle skontrowałeś, bo niby jakim cudem luzy na maszynach (chińczyk w fabryce musiałby mieć totalnie kiepski dzień, żeby takie stery spieprzyć).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...