Skocz do zawartości

[Ciekawe ostrokołowe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe II

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Ryzykuje bana za wulgaryzm ale gościa centralnie PO######IŁO. Przepraszam ale niemam słów. Jak brakuje słów to Ci pomogę!

http://allegro.pl/si...1519998246.html

rame sprzedałem za symboliczne 50 złotych. Wiecie była kaszaniasta geo. Zjechaliśmie mnie, mi też się przestała podobać to sprzedłałem.

Znam się troche na aparatach, więc użyłem opdowiedniej perspektywy żeby ukruć to geo i poszło. A teraz ktoś bezczelnie sprzedaje z dopiskiem OSTRE KOŁO

WSTYD!!!!

I to za jaką cene

widziałem tę ramę jak wchodził z nią ktoś do serwisu rowerowego we Wrocławiu: Romet

na allegro poszła za ponad 750zł, zagadałem i chciałem rzucić okiem na to wspominane "małe wgniecenie" i okazuje się, że rurka tylnego widelca, zaraz po zagnieceniu delikatnie się krzywi. nie jest to tylko moja opinia wydana "na szybko" ale potwierdził to też właściciel serwisu. szczęśliwy właściciel torówki twierdził z przekonaniem, że rower jeździ prosto, ale jak widać chyba zdecydował się zwrócić ramę do sprzedawcy.

widziałem tę ramę jak wchodził z nią ktoś do serwisu rowerowego we Wrocławiu: Romet

na allegro poszła za ponad 750zł, zagadałem i chciałem rzucić okiem na to wspominane "małe wgniecenie" i okazuje się, że rurka tylnego widelca, zaraz po zagnieceniu delikatnie się krzywi. nie jest to tylko moja opinia wydana "na szybko" ale potwierdził to też właściciel serwisu. szczęśliwy właściciel torówki twierdził z przekonaniem, że rower jeździ prosto, ale jak widać chyba zdecydował się zwrócić ramę do sprzedawcy.

no to sprawa się wyjaśniła. w sumie zastanawiałem się nad nią gdy szła pierwszy raz ale 750 to było zdecydowanie za dużo jak dla mnie za rometa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...