Skocz do zawartości

[Ciekawe ostrokołowe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe II

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Sath mój wybawca, jedyny porządny :icon_mrgreen:

Banana wkleiłem całkiem spoko, jak na to że robiłęm to aby dopisać się jako pierwszy pod postem Ottovsky'ego. Wybacz, Aleksandrze ale w moim środowisku jakoś źle się patrzy na ludzi kupujących gotowy rower i nie czuj się zaproszony na bike polo jak to już ktoś pisał na naszym blogu :icon_wink: nie wiem, może powinienem zmienić ekipe

Konik: Nie wiem co Ci odpisać.

Nikodem pozdrawiam, naładuj baterię w GPS'ie bo nie zajmiesz "podiumowego" miejsca na nastenych alleyach; o ile Cie nie myle z chłopakiem który był na konspirace w niebieskich gaciach

Dziękuje, Bateria naładowana :icon_lol: bez obaw. Komuś przeszkadza moje podium? Myślisz, że sie tego spodziewałem nie... do końca byłem przekonany, że jadę gdzieś z przodu ale nie aą tak (jeden ziomek złapał laczka w niewiadomym mi miejscu a jechał duuużo przedemną :P)? Pojechałem ludzie się ze mnie pośmiali fajnie :D chwała im zato.Niebieskie gacie wywoływały uśmiechy bo to nie te środowisko, wiem ale tak jeżdżę i już. Jeżeli Tobie to przeszkadza to trudno nie mój problem. Nie ukrywałem się z faktem, że na kierownicy mam GPSa :D mogliście spokojnie powiedzieć "Ej ziom tak sie nie bawimy, nu nu nie startujesz" troche bym pewnie posmęcił ale na nikogo bym sie nie obraził. Bez spiny :D

Do spotkania na ulicy! Lub na torze! Jak skleicie ekipe na Pruszków to dajcie znać chętnie się zabiorę z wami jeżeli nikomu to nie przeszkadza.

ps. polecam wybrać się na "lotnisko" do Kalisza przed wizytą w Pruszkowie.

To szytka, niestety... i jeszcze chyba w takim złotawym kolorze fuj... Pod szytki to za taka wagę nawet 50 dych szkoda... Za tyle zdobyłem nowe Wolbery Profile o 150g na sztuce lżejsze, które idą jak burza na obroty.... Ale jak kogos stać na szytki do przełaju to dobry wybór... te Maviki oczywiście, bo Wolbery w żadnym razie...

co do mksów to marna podróba pedałów campy .

Fakt faktów tanie są i jako tako daja rade.

ja moje wyrwalem za 20ziko na allegro :D

co do mksów to marna podróba pedałów campy .

Fakt faktów tanie są i jako tako daja rade.

ja moje wyrwalem za 20ziko na allegro B)

http://allegro.pl/felgi-alfa-romeo-gtv6-campagnolo-magnezowe-kultowe-i1331816925.html felgi campy :D

szkoda ze nie maja dekielków :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...