Papista Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Czyli warto więcej, ok, nurtuje mnie tylko napięcie łańcucha bez poziomych haków... Halflink. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ottovsky Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 haha,każdy wolnobieg, nawet dicte od bmxa albo szimanochy 7 rzędowe, hoho. Z tym wolnobiegiem to chyba nie do konca taka prosta sprawa. Poporsilem sprzedawce o dodatkowe zdjecia i na gwincie jest napisane "italy 35 x 24F", a z tego co przeczytalem w internecie wcale nie jest latwo znalezc wolnobieg na taki gwint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 regina ale znajdź regine jednorzędową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Zwykły 1,34" x 24 tpi też można nakręcić, ale istnieje podwyższone ryzyko zerwania gwintu pod obciążeniem - żeby nie było - informacja za Sheldonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 http://allegro.pl/columbus-ostre-kolo-i1223894307.html fajny ten kocur. wąskie obręcze i opony od górala by podeszły i działały z szosowymi hamulcami,nie? (mówiąc wąskie myślę 1" lub 1.25") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 http://allegro.pl/columbus-ostre-kolo-i1223894307.html fajny ten kocur. Spójrz na kąt rury pionowej. Jeździłeś kiedyś na czymś takim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 nigdy.ale i tak fajny. dobrze, że nie mam kasy na kolejną ramę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 hmmmm http://allegro.pl/zobacz-blat-biopace-rodem-z-cccp-dla-znawcy-i1216992402.html miałem kiedyś biopace, ale żeby aż taaaakie jajo?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 to pierwsze biopace były jeździłem na czymś takim niezłą z tego była petarda przy starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Tak pierwsze biopace były bardziej owalne od ich następców ale nie w takim stopniu. jak w opisie radziecka robota, i wszystko jasne, zawsze próbowali wprowadzać nowości które dały by jakąś przewagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ma sześć dziur więc to nie byle jaki patent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 http://allegro.pl/kompletne-kolo-velocity-deep-v-piasta-shimano-105-i1224236843.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 albo biopace albo cccp prawda?? a ja mówię że jeździłem na czymś takim i to była korba shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Zdaje się że górskie korby (XT XTR) miały wizualnie większe jajo od tych szosowych. Tak mi się zdaje przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 albo biopace albo cccp prawda?? a ja mówię że jeździłem na czymś takim i to była korba shimano Spokojnie, spokojnie nie chce sie kłócić ale na pewno nie jest to blat od korby schimano czy widzieliście kiedykolwiek korbę shimano na 6 ramion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 na tej samej zasadzie ..... widzieliscie krobe campy na 6 ? czy tam na 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 na tej samej zasadzie ..... widzieliscie krobe campy na 6 ? czy tam na 10 ta druga jest na 9 a nie 10 ta pierwsza jest na 6 ale to campa a nie shimano i obydwie korby nie są eliptyczne więc nadal podtrzymuje że shimano nigdy nie zrobiło 6 ramiennej korby biopace ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 http://allegro.pl/siodelko-skora-njs-japan-oldschool-ostre-kolo-i1227038220.html kaemes coś dla Ciebie:] Pewnie za tanio nie pójdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 prawdopodobnie gdybym był japończykiem czuł bym sie zobowiazany zlozyc kalavinke ful njs , a tak mi blizej do włoch aa i te korby wyzej to ta na 6 to ambrosio dla colnago a ta nizej campa ma 10 ramion 10 srubka jest w ramieniu korby tak samo jak 5ta w c-recordzie http://cgi.ebay.pl/Oryginal-Cinneli-fixed-bike-from-80s-/180557999778?pt=UK_Bikes_GL&hash=item2a0a186ea2#ht_8998wt_1137 dobrze obejrzyjcie swoje supery i speciale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Spokojnie, spokojnie nie chce sie kłócić ale na pewno nie jest to blat od korby schimano czy widzieliście kiedykolwiek korbę shimano na 6 ramion. a ja nie powiedziałem że jeździłem na tym właśnie blacie mówiłem że biopace miało takie wielkie jajo w pierwszych egzemplarzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 dobrze obejrzyjcie swoje supery i speciale Oryginal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 ciekawe za ile pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 To malowanie to niezły trik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 o ile wogole pojdzie z taka literowka cinneli hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 chyba wyślę im ofertę korekty ogłoszeń za ramę a może to takie cinneli jak na przykład abibas albo panascanic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.