mdepesz Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Uzywa ktos z Was koszulki albo spodenek Discovery? http://www.allegro.pl/item1038905713_2_czesciowy_super_zestaw_kolarski_discovery_xxl.html Ostatnio pojawilo sie sporo ciuchow sygnowanych ta marka i zastanawiam sie jakiej sa jakosci: http://www.allegro.pl/listing.php/search?category=16417&sg=0&string=discovery&change_view=1 Ceny sa dosyc przystepne, stad zastanawiam sie czy warto kupowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Mam taki komplet, spodenki i koszulke, produkuje je firma TopPrint z łodzi, ja dałem za komplet 100zł i więcej bym nie dał Wkładka w spodenkach nie specjalna, było już dużo o tych ciuchach na forum poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 23 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 A te co podałeś w aukcji to jakieś inne niż reszta? Widze, że różnią się pomarańczowym kolorem na rękawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdepesz Napisano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 A te co podałeś w aukcji to jakieś inne niż reszta? Widze, że różnią się pomarańczowym kolorem na rękawach Zastanawiam sie nad zakupem tych z aukcji. Stad tez podalem do nich link. Ale rozwazam jeszcze zakup koszulki z decathlonu, bo prawde mowiac nie potrzebuje jakis super mega koszulek. Az tyle nie jezdze, ale chcialbym zeby mi sie koszulka nie przyklejala do plecow podczas jazdy, jak zwykla bawelniana moze taka mi wystarczy http://www.decathlon.com.pl/PL/koszulka-sport-basic-bleu-race-69573212/ ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Go23 Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ja poza koszulką firmy MIMO z której jestem najbardziej zadowolony mam właśnie tą z decathlonu i jak na swoją cenę jest ok, natomiast nie posiada ona ściągaczy na rękawach oraz na końcu koszulki więc sobie po prostu wisi, poza tym jakość materiału jest słaba już widać że jakieś nici wystają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkiel Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 ja osobiscie uzywam kuszulki z decathlonu ale z linii joging lub treking. czlowiek musi sie pocic i tak czy inaczej pot przechodzi przez odziez. zawsze cos sie gdzies przyklei nawet bez koszulki sie spocisz i cos sie przykleii ...np jakas mucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 koszulki z decathlona daja rade ostatnio kupilem za 35zl wiec jak za ta cene to sa super : } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Go23 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 tak jak mówię, byłyby ok gdyby nie brak ściągaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buchanodozol Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Jeśli chodzi o ciuchy Discovery zacytuje opinie kumpla jeżdżacego w takich ciuchach :"gdyby jakość szła w parze z liczbą napisów i szatą graficzną było by dobrze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilovat Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Zastanawiam sie nad zakupem tych z aukcji. Stad tez podalem do nich link. Ale rozwazam jeszcze zakup koszulki z decathlonu, bo prawde mowiac nie potrzebuje jakis super mega koszulek. Az tyle nie jezdze, ale chcialbym zeby mi sie koszulka nie przyklejala do plecow podczas jazdy, jak zwykla bawelniana moze taka mi wystarczy http://www.decathlon.com.pl/PL/koszulka-sport-basic-bleu-race-69573212/ ??? Ciekawa sugerowana cena tej koszulki - 34,99 zł. Na Allegro idą po 49,90 zł. Bynajmniej daje radę, bo kosztuje tyle co zwykły bawełny T-shirt, a sprawdza się w walce z potem. No i całkiem fajnie wygląda, jak ktoś nie przepada za wzorami, logosami i takimi tymi na koszulkach, to ten jednolity kolor i krój jest dość sympatyczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.