Skocz do zawartości

[rajd a stary rower] 10letni rower w rajdzie na orientacje - obciach?

hehe12

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro pytasz, to sam patrzyłbyś dziwnie na takiego zawodnika

- nieładnie... ;>

To pytanie, czy jak nie stać mnie na nowe spodnie, to mam

chodzić po świecie w połatanych, czy siedzieć w domu? ;]

Wstyd to będzie jak nie znajdziesz punktu z powodu braku

własnych umiejętności, a nie posiadanego sprzętu.

Szy.

Ja tam nic do nikogo nie mam, tylko myślałem że śmiesznie bym wyglądał wśród wszystkich ludzi na markowych maszynach. Każdy jeździ na czym może ;)

Jakbym namówił kolege to obciach miałby drugorzędne znaczenie, tylko nie wiem czy się uda, najważniejsze żeby dobrze się bawić i zdobywać kolejne punkty :icon_wink: . Ale mówicie że nie ma sie czym przejmować to spoko :P Ośmieliliście mnie :P. Pierwszy raz ciekawe jak będzie :)

Po Harpaganie na samochód koło mnie pakował się rowerzysta

w okolicach 60-tki. Od zwyczajowych uprzejmości przeszło

na wrażenia z trasy - facet zrobił 130-kilka kilometrów.

Nie da się ukryć, że życzyłbym sobie tak samo w jego wieku.

... i ani roweru, ani ciuchów nie miał markowych - miał

głowę na karku i kopa w nogach, czego i Tobie życzę :>

Szy.

• Mod Team

Lanserzy zawsze będą patrzeć z politowaniem na tego kto nie przejmuje się wyglądem i kasą. Takie sytuacje zdarzają się na większości maratonów czy wyścigów XC. Szacun dla tych co na maszynach leciwych i strojach z innej bajki cisną i mają z tego radochę. Głowa do góry i para w pedały! W ub. roku na jednym z maratonów mistrzu coś koło 60-tki na rowerku takim którego się nie przypina (bo nikt nie ukradnie), dowalił okrutnie wielu wyczesanym na roweruch które wyglądają.:)

Popieram przed-piśców...

Wile osób nie ma umiejętność a posiada sprzęt, ale jeszcze więcej nie posiada sprzętu a posiada sporo umiejętności.

Jak to mawiają... "Nie rower zdobi człowieka.." :)

czy jakoś tak :huh:

• 1 miesiąc temu...

Ostanio też jeżdże po kilku maratonach i na pierwszym jeszcze przed wyśigiem szczęka mi opadła i przez chwile myślałem po co tam przyjechałem a konkretnie to było tegoroczne silesia mtb cup ale po rajdzie uświadomiłem sobie że nie maszyna a technika czyni z ciebie zawodnika :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...