KubaRozpruwacz Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Haha wiedziałem, że ktoś się czepi kwestii czystości Uspokajam - on nie jest brudny, tylko porządnie nasmarowany. A porządnie nasmarowany oznacza cichszy Ze smarem to chyba juz nie ma wiele wspolnego:D
painmaker Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 trochę ma... też się lepi ja nie wnikam w to jaki model kupuję wpadam do bmx forever i pytam jakie łańcuchy najczęściej kupują chłopaki na tych dziecięcych roweruch zwanych bmx-ami nigdy nie narzekałem
Varg Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 masz micro drive czy mama Ci daje na dwa łańcuchy ? Travis , przypomnij sobie moje słowa gdy śmiałem sie z Twojego dartmoora
lazylab Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 zabawie się w małego grabarza i podłącze pod ten topik łańcuchowy. ktoś tu już wspominał ale przeszło bez komentarza żadnego... łańcuch shadow interlock v2 - dziadostwo ładnie opakowane, czy dobry łańcuch ??? i coś ode mnie jeszcze. jak się mają łańcuchy z półogniw a sprawa ostrego koła??? są jakieś przesłanki za bądź przeciw??
Varg Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 półogniwa się szybciej rozciągają , przetestowane w bmxie
herek Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 A jeździ/ł ktoś z Was z takim: http://skleprowerowy.istore.pl/pl/lancuch-taya-bmx.html ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.