pschemo Napisano 22 Maja 2010 Napisano 22 Maja 2010 Witam, W nocy z piątku na sobotę skradziono na Tarchominie rower Scott Contessa 40 r.2009 rozmiar S. http://wwww.katalogrowerowy.pl/produkt.php?id_produktu=41&kr=2009 Rower miał następujące znaki szczególne: - obtarcia od chipa Mazovii na lewej goleni amortyzatora - rozdarte siodełko seryjne (Białe z napisem contessa) - poobcieraną po środku od licznika górną rurę Ktokolwiek może pomóc, niech da znać na priv. Nagroda nie ominie
holek88 Napisano 23 Maja 2010 Napisano 23 Maja 2010 jestem z tarchomina, będę się rozglądał. Można wiedzieć skąd Ci buchnęli albo w jakich okolicznościach?
pschemo Napisano 24 Maja 2010 Autor Napisano 24 Maja 2010 Cześć, Z ulicy Ceramicznej 18. Włamali się do naszej komórki przy mieszkaniu. O tyle dziwne, że obok stał mój Mobster i go nie wzięli. Fakt, że miał wykręcone pedały.. Rano spotkałem sąsiadkę której 3 piętra wyżej też się włamali i też ukradli damski rower. Ponieważ mamy monitoring i ochronę to mam mieć przygotowany materiał i może się udało złapać twarz gnoi... Dzieki za pomoc =)
holek88 Napisano 24 Maja 2010 Napisano 24 Maja 2010 Eh...no tak to jest z tymi komórkami czy piwnicami... Mam nadzieję że monitoring nie zawiedzie i był włączony... Powodzenia w namierzaniu tych %$#^@% Jeśli coś zauważę to dam znać. Miejmy nadzieję, że nie jest już w częściach...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.