Raltaled Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Chciałbym się zapytać czym konserwować te buty, a szczególnie sztuczną skórę. Słyszałem od znajomego że normalna pasta wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Ja swoich Shimano 225 nie konserwuję niczym i wyglądają świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Ja podobnie niczym nie konserwuje, jak się przybrudzą to tylko wilgotna ścierka i jazda. A jak już tak bardzo chcesz, to musisz użyć czegoś do syntetyku i ewentualnie jakiś dezodorant do wnętrza na brzydki zapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Ja konserwuje je wodą Po dwóch latach i tak będą do wymiany- przynajmniej tak jest u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Nie podzielam tej opinii. Moje mają 4 sezony i nic się z nimi nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Ja mam 122 już dwa sezony i nadal wyglądają dobrze... Jeżeli się bardzo przrybrudzą to wrzucam je pod kran i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 moje 122 po dwóch sezonach zaczęły się rozwalać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ja swoje Diadory jak się bardziej ubłocą to traktuje je wodą z mydłem. Już mają ponad rok i dobrze wyglądają. Według mnie najgorszy jest sam piasek (czy to w postaci błota) jak utkwi w siatce, wtedy może działać jak ostrze i po trochu rozcinać włókna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.