Mambo154 Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witam jestem nowy więc chciałem się przywitać . A więc moje pytanie brzmi następująco : Jaki napinacz wybrać do roweru NS CORE 2 będzie on stosowany we FR i mam na niego 150 - 200 PLN . W oko wpadł mi Dartmoor Slider oraz Tracko Light a także Truvativ Boxguide. Jestem otwarty na inne propozycje . Z góry dzięki za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Tracko Light daje radę . Boxguide nie warto . Ale najlepiej jest kupić E 13 LS1 HT za 139zł !!! http://www.rowerowy.com/czesci/napinacze_rockringi/napinacz_ls_ht2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mambo154 Napisano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Mam pytanie odnośnie tego E13 bo czytałem gdzieś że jeśli w rowerze jest rockring to lepiej mieć napinacz z kółeczkiem a nie z prowadnicą możesz mnie uświadomić w tej kwestii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 A jak założysz rockring do prowadnicy ??? Nie da się . Warto kupić tego e13 , wywalić rockring i śmigać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mambo154 Napisano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Ale ten rockring normalnie się zdejmuje i się dalej jeździ ? Bo kiedyś chciałem go zdjąć bo po glebie mi się coś tam skrzywiło to miałem problem z jego zdjęciem . ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mambo154 Napisano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Lekki up . Czy ten http://allegro.pl/item1037385943_napinacz_e13_e_13_e_13_srs_e_thirteen_fr_dh.html jest godny uwagi ? bo nie umiem zbytnio ocenić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.