Skocz do zawartości

Pierwsza szosa

kamil9829

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przymierzam sie do kupna pierwszej kolarki . Moge wydać tak do 1000zł gdyż to ma być na próbę jak mi sie spodoba to w przyszłości kupie inna nie zależy mi tak bardzo na jakości . Mam 173 cm wzrostu. Zależy mi żeby rower był nowy(niemiłe doświadczenia z używkami) nie wiem czy warto coś kupować nowego w tej cenie. Napiszcie co o tym myślicie. Na allegro jest kilka takich rowerów http://allegro.pl/listing.php/showcat?a_enum[52]=1&a_enum[180]=all&a_text_f[420][0]=&a_text_f[420][1]=&a_text_f[307][0]=&a_text_f[307][1]=&buy=0&clear_cookie=0&distance=1&id=16484&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&postcode_enabled=0&state=0&city=&order=p&postcode=&price_from=&price_to=&view=gtext&change_view=1

Napisano

Oj to nie wiem czy znajdziesz nówkę kolarkę za tysiaka... Większość modeli najbardziej znanych producentów, swoje najniższe modele zbudowane na czymś klasy Sory ma za ponad 2.000 PLN.

Za tysiaka to mógłbyś kupić raczej jakąś porządna paroletnia używkę.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Tą Meridę 880 mogę polecić, bo bardzo dobrze się nim jeździ. Niestety nie mam porównaniu do innych szos, a rowerki za 7k na pewno są lepsze, ale przesiadając się z mtb z reala to kosmos ;)

Ludzie narzekają, że ta merida głośna jest. Może na prawie maksymalnych przełożeniach coś tam czasem zaskrobie, ale jak jedziesz 50km/h to nie zauważysz tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...