chudzik91 Napisano 22 Maja 2010 Napisano 22 Maja 2010 Witam ,mam pytanko odnośnie ilości oleju jaką mam wlać w amortyzator a dokładniej...znalazłem instrukcje w której pisze.. "Do lewej goleni, tam gdzie znajduje się sprężyna wlewamy 20cc oleju, natomiast do prawej (z tłumikiem olejowym) 155cc tegoż oleju." ,tylko problem jest w tym ,że nie wiem za bardzo co to jest za miara ...np. 20cc , 155cc ile to by było w ml ?
cichy66 Napisano 22 Maja 2010 Napisano 22 Maja 2010 Witam ,mam pytanko odnośnie ilości oleju jaką mam wlać w amortyzator a dokładniej...znalazłem instrukcje w której pisze.. "Do lewej goleni, tam gdzie znajduje się sprężyna wlewamy 20cc oleju, natomiast do prawej (z tłumikiem olejowym) 155cc tegoż oleju." ,tylko problem jest w tym ,że nie wiem za bardzo co to jest za miara ...np. 20cc , 155cc ile to by było w ml ? 20cc to nic innegi jak 20cm3 szkoda tylko że nie podałeś jaki amortyzaror
chudzik91 Napisano 22 Maja 2010 Autor Napisano 22 Maja 2010 o dziękuje bardzo za pomoc a amortyzator to RS Psylo Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.