Skocz do zawartości

[rower][bydgoszcz] 1100zl MTB

zurawa123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 21.05.2010 o 23:03, zurawa123 napisał:

Witam , Chciałbym kupic jakis fajny rowerek mtb do 1100zl najlepij nowy i teraz co radzicie myślałem na razie nad http://ekross.pl/kross-kross-hexagon-v4-2010-o_l_2586.html.

Moje wymiary 168cm 60kg

A i prosze ludzi z bydgoszczy o jakis fajny sklep gdzie zakupie rowerek:D

Jak będziesz miał opcję to bierz model 2009 bo jest "taki sam" a cena na pewno będzie niższa :icon_mrgreen: - rozważ Unibike Fusion 2009/2010

Napisano

Bardzo polecam sklep Krysport na ulicy Gdańskiej 102! Podejdź a nie pożałujesz, warto pomyśleć o marce Trek-mają duzy wybór.

Napisano
  W dniu 22.05.2010 o 13:02, zurawa123 napisał:

Prosze o dalsze propozycje i jeszcze podajcie mi prosze jaki mam brac rozmiar ramy

Proponuję odwiedzić sklep-serwis na Konopnickiej 30 - w zimie narty, w lecie rowerki.

Generalnie duży wybór, pomogą Ci dobrać albo jak chcesz to na specjalne życzenie też oferują.

Ich stronka www.sportserwis.pl - ale proponuję albo podjechać albo przedzwonić - przez neta to nie to samo :icon_wink:

edit: wpadłem tu przypadkiem tak dla wyjaśnienia - google mi wyrzuciło - ale wygląda na to, że zacznę zaglądać :))

Napisano
  W dniu 23.05.2010 o 21:35, zurawa123 napisał:

Dobra juz wiem gdzie kupic tylko proszę o rady co:D

naj

Na razie myślę nad unibike fusion

I lepszej opcji w tej cenie nie dostaniesz, no chyba że Rockrider 5.3 :)

Napisano
  W dniu 26.05.2010 o 10:15, rastatajm napisał:

Jak najbardziej potwierdzam, swoją drogą nigdy się nie spodziewałem tak niskiej ceny za ten rower, zanim sezon się rozpoczął od grudnia do marca trzymał cenę 1450zł - naprawdę okazja, zresztą widać jak szybko znikają te modele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.