Skocz do zawartości

[rama] do 700 zl

enussss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, potrzebuje ramy do xc ( używka albo nowa), ~ 18 cali za ~700 zł, mam 178 wzrostu.Co doradzacie? wiem ze male pieniadze... ale w tym miesiacu duzo wydalem;/ co myslicie o tej ramie?

http://www.allegro.pl/item1044709779_piekny_trek_8000_17_5_waga_1548_gram.html

myslalem jeszcze nad rama nowa corratec x-vert tylko ze dosc ciezka( 1900) albo poison zyankali ale to juz przewyzsza moje budzety, a moze wy macie cos ciekawego na sprzedaz:)

Napisano

aha i jestem poczatkujacy i mam pytanie czy jest roznica pomiedzy sterami chowanymi w ramie ( tam w tej glowce) a pomiedzy sterami ktore sie montuje na zewnatrz:)

Napisano

grafika taka sobie, i pierwszy raz slysze o tej firmie...:icon_mrgreen: sorry za duble post u gory ale nie widzialem nigdzie opcji edytuj:p a co sadzicie o tym treku? czy jest roznica pomiedzy sterami chowanymi w ramie ( tam w tej glowce) a pomiedzy sterami ktore sie montuje na zewnatrz:)

• Mod Team
Napisano

Witam, potrzebuje ramy do xc ( używka albo nowa), ~ 18 cali za ~700 zł, mam 178 wzrostu.Co doradzacie? wiem ze male pieniadze... ale w tym miesiacu duzo wydalem;/ co myslicie o tej ramie?

http://www.allegro.p..._1548_gram.html

myslalem jeszcze nad rama nowa corratec x-vert tylko ze dosc ciezka( 1900) albo poison zyankali ale to juz przewyzsza moje budzety, a moze wy macie cos ciekawego na sprzedaz:)

Znajomi Trekowcy chwalą więc pewnie warto. Ale cena pójdzie w górę, chociaż patrząc na malowanie chyba nie jest 2010r (nowa???). Nic nie jest napisane jaki stan.

Proponuje nową Amoebe Hussar( w komplecie są stery, sztyca). 1800g 18". Super rama

To nie jest rama do XC, chyba że myślimy o innych ramach.

Sorki za dubel ale edycja już zgasła.

Napisano

w gore nie pojdzie, bo to cena kup teraz:) i mysle ze bym cos jeszcze utargowal...:) rok na pewno nie 2010:) za tania :) mysle ze cos bedzie <mysli> 2007-2008?:P

• Mod Team
Napisano

Nie zauważyłem że to aukcja kup teraz. Gdybym miał kupować to bym brał tego Treka. Jak można jeszcze coś skubnąć z ceny to tym bardziej. A z Hussarem zwracam honor Arczarowi - ja myślałem o ramie dirt-owej.

Napisano

To jest rama z 2008 r. Brałabym ją :-) Widać, że trochę używana, bo parę odprysków lakieru jest. Taka rama w sklepie to pewnie nadal powyżej 1000 zł kosztuje.

Napisano

i zauwazylem ze ta rama tylko pod tarcze... i pytanie moze nie w tym dziale, ale : ma ktos na sprzedaz tylnie kolo dosc tanie pod tarcze i kasete 9? i drugie pytanie : czy zaciski tarczowe sa uniwersalne i maja taka sama odleglosc pomiedzy jedna srubka a druga? ( chodzi o te srubki dzieki ktorym przykrecamy zacisk do ramy) czy moze te odleglosci sa rozne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...