enussss Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 Witam, potrzebuje ramy do xc ( używka albo nowa), ~ 18 cali za ~700 zł, mam 178 wzrostu.Co doradzacie? wiem ze male pieniadze... ale w tym miesiacu duzo wydalem;/ co myslicie o tej ramie? http://www.allegro.pl/item1044709779_piekny_trek_8000_17_5_waga_1548_gram.html myslalem jeszcze nad rama nowa corratec x-vert tylko ze dosc ciezka( 1900) albo poison zyankali ale to juz przewyzsza moje budzety, a moze wy macie cos ciekawego na sprzedaz:)
enussss Napisano 22 Maja 2010 Autor Napisano 22 Maja 2010 aha i jestem poczatkujacy i mam pytanie czy jest roznica pomiedzy sterami chowanymi w ramie ( tam w tej glowce) a pomiedzy sterami ktore sie montuje na zewnatrz:)
arczar Napisano 22 Maja 2010 Napisano 22 Maja 2010 Proponuje nową Amoebe Hussar( w komplecie są stery, sztyca). 1800g 18". Super rama
enussss Napisano 22 Maja 2010 Autor Napisano 22 Maja 2010 grafika taka sobie, i pierwszy raz slysze o tej firmie... sorry za duble post u gory ale nie widzialem nigdzie opcji edytuj:p a co sadzicie o tym treku? czy jest roznica pomiedzy sterami chowanymi w ramie ( tam w tej glowce) a pomiedzy sterami ktore sie montuje na zewnatrz:)
Mod Team michuuu Napisano 22 Maja 2010 Mod Team Napisano 22 Maja 2010 Witam, potrzebuje ramy do xc ( używka albo nowa), ~ 18 cali za ~700 zł, mam 178 wzrostu.Co doradzacie? wiem ze male pieniadze... ale w tym miesiacu duzo wydalem;/ co myslicie o tej ramie? http://www.allegro.p..._1548_gram.html myslalem jeszcze nad rama nowa corratec x-vert tylko ze dosc ciezka( 1900) albo poison zyankali ale to juz przewyzsza moje budzety, a moze wy macie cos ciekawego na sprzedaz:) Znajomi Trekowcy chwalą więc pewnie warto. Ale cena pójdzie w górę, chociaż patrząc na malowanie chyba nie jest 2010r (nowa???). Nic nie jest napisane jaki stan. Proponuje nową Amoebe Hussar( w komplecie są stery, sztyca). 1800g 18". Super rama To nie jest rama do XC, chyba że myślimy o innych ramach. Sorki za dubel ale edycja już zgasła.
enussss Napisano 22 Maja 2010 Autor Napisano 22 Maja 2010 w gore nie pojdzie, bo to cena kup teraz:) i mysle ze bym cos jeszcze utargowal... rok na pewno nie 2010:) za tania mysle ze cos bedzie <mysli> 2007-2008?
Mod Team michuuu Napisano 22 Maja 2010 Mod Team Napisano 22 Maja 2010 Nie zauważyłem że to aukcja kup teraz. Gdybym miał kupować to bym brał tego Treka. Jak można jeszcze coś skubnąć z ceny to tym bardziej. A z Hussarem zwracam honor Arczarowi - ja myślałem o ramie dirt-owej.
Saovine Napisano 22 Maja 2010 Napisano 22 Maja 2010 To jest rama z 2008 r. Brałabym ją :-) Widać, że trochę używana, bo parę odprysków lakieru jest. Taka rama w sklepie to pewnie nadal powyżej 1000 zł kosztuje.
enussss Napisano 22 Maja 2010 Autor Napisano 22 Maja 2010 i zauwazylem ze ta rama tylko pod tarcze... i pytanie moze nie w tym dziale, ale : ma ktos na sprzedaz tylnie kolo dosc tanie pod tarcze i kasete 9? i drugie pytanie : czy zaciski tarczowe sa uniwersalne i maja taka sama odleglosc pomiedzy jedna srubka a druga? ( chodzi o te srubki dzieki ktorym przykrecamy zacisk do ramy) czy moze te odleglosci sa rozne?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.