MarcinGoluch Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 Witam Wszystkich ! ! ! W ubiegłym roku koszulki wybieraliśmy ponad dwa tygodnie, czas na zapłatę był ok. 2miesięcy. Tym razem wszystko dzieje się znacznie szybciej i liczę, że również staniemy na wysokości zadania. W głosowaniu jak widzieliście wygrał 2 projekt Patryke. Oto i on: Koszt koszulki 33zł/szt. przy odbiorze na Zlocie, lub wysyłka i wtedy +7,5zł. * Gramatura 190g(ROM88) więc jakościowo jak w ubiegłym roku. * Rozmiarówka http://www.koszulkow...m/rozmiary.html * Wykonanie Koszulkowo.com bo zwycięskiej drużyny się nie zmienia J. Moje ubiegłoroczne koszulki mimo intensywnego użytkowania wyglądają niemal jak nowe. * Możliwość zamówienia koszulki białej lub czarnej zarówno w wersji męskiej jaki damskiej. * Nick do wyboru na karku,rękawie lub w obu miejscach. Dane do wpłaty: mBank 61 1140 2004 0000 3602 3252 6886 W opisie przelewu proszę o podanie wyłącznie danych w następującej kolejności: Nick/miejsce nadruku nick’a/rozmiar/kolor/rodzaj Czyli: MarcinGoluch/kark-rękaw/L/biała/męska W przypadku zamówienia więcej niż jedna koszulka proszę o wpisanie każdej koszulki w osobnej linii. Jeżeli komuś braknie miejsca w opisie przelewu proszę o przesłanie takiej informacji na PW. Proszę zwrócić uwagę na wielkość liter w Nick’u ponieważ nadruk będzie taki jak w opisie przelewu. Na chwile obecną planujemy partię 30-40szt, z czego Lookas zapowiedział, że pobije ubiegłoroczny rekord i zamówi 10szt J w tym jedną rozmiar namiotowy . Zwycięzca, czyli Patryke ma oczywiście jedną koszulkę gratis. Koszulki mogą zamawiać również osoby, które nie są zapisane na Zlot jednak wtym wypadku dochodzą koszty wysyłki i koperty 7zł50gr. W tym przypadku proszę o przesyłanie danych adresowych na PW. Zapraszam do zakupów! W razie pytań tel do mnie 509 551 144 lub GG3682135. Pozdrawiam! Marcin Goluch
lipstein Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 W przypadku zamówienia 2 sztuk robimy wpłatę z jednym wpisem? np: Lipa/kark+rękaw/L/biała+czarna/męska
MarcinGoluch Napisano 21 Maja 2010 Autor Napisano 21 Maja 2010 Trafne pytanie . Proszę o wpisanie dwóch linijek czyli każdej koszulki osobno. Jeżeli w niektórych bankach braknie pola do opisu proszę o opis na PW.
lipstein Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 Jeszcze takie pytania, w przypadku zamówienia 2 koszulek oraz wysyłki: -Zgłoszenie przesyłki + podanie adresu odbywa się poprzez PW, maila czy jak? -Rozumiem, że cena przesyłki 2 koszulek jest równoznaczna z ceną przesyłki 1 koszulki (2 koszulki w kopercie)? Czy cena przesyłki w takim przypadku się zmienia?
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Maja 2010 Mod Team Napisano 21 Maja 2010 Rozumiem, że kiedy koszulka jest biała to kolory będą odwrócone ... ? (3x czarne tło/3xbiały obrazek > na białej koszulce ... ? Ja na bank wyślę do Ciebie PW co do tego ile jakiego rozmiaru i co ma być napisane
MarcinGoluch Napisano 21 Maja 2010 Autor Napisano 21 Maja 2010 Lookash kiedyś był taki skecz kabaretu OT-TO jak sprzedawali obrazy m.in. Zima na biegunie . Tak, kolory będą odwrócone a biała koszulka jest już w opracowaniu.
lipstein Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 Marcin proszę o odpowiedź bo nie wiem ile mam przelać
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Maja 2010 Mod Team Napisano 21 Maja 2010 300 A tak poważnie to wyczaiłem, że jesteś z wawy więc możesz wpłacić za same koszulki, a ja już ci je przytargam po zlocie No chyba że bierzesz ich DUŻO
Patryke Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 Tak prezentuje się biała wersja - czysto odwrócona:
lipstein Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 300 A tak poważnie to wyczaiłem, że jesteś z wawy więc możesz wpłacić za same koszulki, a ja już ci je przytargam po zlocie No chyba że bierzesz ich DUŻO OK Biorę tylko 2
Patryke Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 Kolory do wyboru to czarny i biały, tak? Dokładnie tak. Korzystając z okazji chciałbym Wszystkim podziękować za wybranie mojego projektu, bardzo mi miło
daid Napisano 23 Maja 2010 Napisano 23 Maja 2010 też się piszę na koszulkę Patryke gratuluje wygranej, zmiażdżyłeś konkurencje
Mod Team Lookas 46 Napisano 23 Maja 2010 Mod Team Napisano 23 Maja 2010 W czwartek puszczam kasę. Na 100% 9 koszulek, czy więcej to się okaże
Grabarz Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 Czy font nicku jest narzucony, czy można jakiegoś wybrać?
Grabarz Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 Nie wytrzymałem napięcia oczekiwania - zapłaciłem;)
MarcinGoluch Napisano 26 Maja 2010 Autor Napisano 26 Maja 2010 Font raczej będzie narzucony ale możesz napisać życzenie specjalne a może Mikołaj trafi do ciebie w czerwcu .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.