Filoo Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam, Wczoraj w nocy skradziono mi mój rower - Giant AC 1 - z klatki schodowej ;/ był przypięty do barierki. Nie wprowadzałem go na noc do mieszkania bo był bardzo ubłocony... Mieszkam w Krakowie na Płaszowie Rower składał się z: rama: giant ac 1 przedni amor: manitou black 100mm tylni amor: FOX DHX 5.0 air koła: Mavic 325 DISC Korba: Bontrager Hamulce: Hayes nine, Formula (nie znam dokładnego modelu) Sztyca: Ritchey comp Kiera: amoeba vitra mostek: Jak Azonic shorty Dodaje foto W razie jakiś informacji prosze o kontakt.. zrobie wszystko żeby go odzyskać... składałem go ponad rok.. a jestem bez niego jak bez ręki :/ fmlodnicki@interia.pl gg:6676879 kom. 666-988-408 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 chłopie taki rower i zostawiłeś go na klatce na noc:/(sam sie prosiłeś zeby ci ukradli) .Ale współczuje ci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.