Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Maja 2010 Mod Team Napisano 20 Maja 2010 Oto i projekty koszulek naszych czterech grafików Każdy wybrał dwa swoje najlepsze projekty. Teraz od Was zależy, który projekt zostanie zrealizowany Przede wszystkim zapraszam do udziału w ankiecie osoby zainteresowane zakupem koszulek :) 1 ) Koszulki Sel'a Pierwsza Druga 2 ) Koszulki Daid'a Pierwsza Druga 3 ) Koszulki Patryke Pierwsza ( Przód + tył ) Druga ( Przód + tył ) 4 ) Koszulki C1ach Pierwsza Druga
Patryke Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 Z tego pośpiechu zapomniałem o białej wersji, odwrócę kolory jak będę miał tylko chwilę czasu Czy będzie taka możliwość jak rok temu, że będzie można wybrać sobie kolor koszulki, tj. biały czy czarny?
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Maja 2010 Autor Mod Team Napisano 20 Maja 2010 Tego nie wiem niestety - wróci Marcin to da znać Mój typ Patryke nr 2
Patryke Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 Tego nie wiem niestety - wróci Marcin to da znać Mój typ Patryke nr 2 Według mnie powinna być taka możliwość, ale poczekamy i się upewnimy. P.s.Dzięki za poparcie
MarcinGoluch Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 Więc sytuacja wygląda następująco. ZAMKNIĘCIE GŁOSOWANIA NASTĄPI Z NIEDZIELI NA PONIEDZIAŁEK W NOCY ! ! ! Chcemy się sprężyć żeby koszulki były gotowe już na Zlot więc na wpłaty będzie 7dni. Koszt koszulek przy 30-40szt 33zł/szt. Gramatura 190g (ROM88) więc jakościowo jak w ubiegłym roku. Rozmiarówka http://www.koszulkowo.com/rozmiary.html . Wykonanie Koszulkowo.com bo zwycięskiej drużyny się nie zmienia. Możliwość zamówienia koszulki białej lub czarnej zarówno w wersji męskiej jak i damskiej. Nick do wyboru na karku, rękawie lub w obu miejscach. Jak są chętni na przedpłaty zapraszam na gg3682135 i podam numer konta. Pozdrawiam! Marcin
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Maja 2010 Mod Team Napisano 20 Maja 2010 Klaniam, Moze najpierw sprawdzmy czy te 3-4 dyszki chetnych sie uzbieraja... Szacunek... I.
lipstein Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 Jedno pytanie: czy koszulki będzie można pozyskać nie będąc na zlocie?
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Maja 2010 Autor Mod Team Napisano 20 Maja 2010 Tak będzie można, Ivan jest to Bardzo wysoce prawdopodobne !! Pamiętaj że 1 osoba może wziąć kilka koszulek ...
Szoppers Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 A kto za tym zeby wsrood opcji Patryke pojawila sie "2ga przood" + "1sz tyl" ? mozna dodac taka do glosowania?
premier2 Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 Zagłosowałem na projekt Sel'a, ale pomysł Szoppers'a jest niegłupi i mógłbym skłonić się ku takiemu projektowi(pytanie co na to autor )
Patryke Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 A kto za tym zeby wsrood opcji Patryke pojawila sie "2ga przood" + "1sz tyl" ? mozna dodac taka do glosowania? Właściwie to jestem za, tylko pytanie do admina czy jeszcze można dodawać nowe opcje do ankiety? Może w ogóle zmienić drugi wariant? Wtedy pytanie do osób które już oddały swój głos... Nie mam pomysłu jak to teraz rozwiązać.
MarcinGoluch Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 Ehhhhh w rozmowie z Lookashem robiliśmy takie mixy, ze głowa boli. W tym wypadku taka ilość osób oddała już swój głos, że nie będziemy mieszali. Pozdrawiam! Marcin
Patryke Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 Ehhhhh w rozmowie z Lookashem robiliśmy takie mixy, ze głowa boli. W tym wypadku taka ilość osób oddała już swój głos, że nie będziemy mieszali. Chyba tak będzie najlepiej, nie ma co już kombinować W sumie byłoby to też troche nie fair w stosunku do reszty zgłoszonych projektów.
Root Admin Mieciu Napisano 21 Maja 2010 Root Admin Napisano 21 Maja 2010 proponuję, żeby sel zastosował oryginalną czcionkę loga forum "IMPACT", jest do pobrania razem z logiem tutaj: http://www.forumrowe...duze_600dpi.rar ale z tego co widzę po głosowaniu, to patryke rządzi W każdym razie jak potrzebujecie oryginalnych materiałów, piszcie do mnie, jeżeli nie znaleźliście ich tutaj: http://www.forumrowerowe.org/topic/56627-reklamuj-forumrowerowe-org/page__pid__614694__st__0entry614694
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Maja 2010 Autor Mod Team Napisano 21 Maja 2010 Praktycznie pozamiatane jeśli chodzi o wybór projektu... myślę, że Marcin może śmiało uruchamiać już koszulkową skarpetę
Schwefel Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 Głosowałem na projekt Patryke nr 2 i biorę 2 koszulki, jedną białą drugą czarną.
MarcinGoluch Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: GRATULUJĘ Patryke ! Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.