Skocz do zawartości

[rama] nowa rama noname pod ostre za 70$ na ebay'u - czy ktos ma taka? wasze opinie.

tomjan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

od jakiegos czasu na ebay'u mozna kupic taka ramke + widelec + suport + sztyca + stery za 70$. oto ta rama

moje pytanie jest nastepujace: czy ktos z was ma taka lub jego znajomy ma wlasnie taka rame w zwiazku z czym jest wstanie wypowiedziec sie na jej temat.

moze cos obilo wam sie o uszy?

czy mam zamiar tym jezdzic jako kurier albo jakos specjalnie ja katowac w terenie? nie.

rower skladam wlasnie taki bo jezdze rekreacyjnie wkolo jeziorka co drugi dzien 30-50km po asfalcie bez gorek. dlatego niepotrzebuje, przezutek, 15 blatow, amortyzatorow, hydraulicznych hamulców itd.itp. starczy mi najprostsza/najtansza wersja roweru.

dziekuje za odpowiedz,

tj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.