tomek1981 Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Czy do łańcucha KMC z72 (8 bieg.) muszę zakupić dedykowaną do niego spinkę KMC (np. tą: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1033730429), czy mogę poszukać jakiejś innej, jeśli tak to jaka będzie dobra? Bo z tego co wyczytałem na tym forum to spinki KMC chodzą bardzo ciężko- szczególnie trudno się je rozpina. Czy np. spinkę Sram-a, mogę założyć, a jeśli tak to jaką PZDR! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Możesz inną np. Accenta powinna być dobra, connexa tez. Sram będzie za wąski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Ja mam KMC i wcale trudno się nie rozpina - na początku trzeba tylko wyczaić sposób a potem bez problemów o ile łańcuch nie był porządnie ubłocony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.