wiktor95 Napisano 19 Maja 2010 Napisano 19 Maja 2010 Witam, Mam pytanie, czy ktoś z was jeździł po torze w Obornikach, na którym 30,05 odbędą się czwarte zawody z cyklu Thule.- Jaki jest ten tor ? pod względem: trudności , jakie opony założyć no i inne wasze rady jak jechać na tej trasie. Z góry dzięki. I Pozdrawiam
tomczi Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 Ja startowałem w zeszłym roku, bardzo dziurawa trasa, wtedy było gorąco i było też sporo piachu. Przez te dziury nie było za bardzo miejsca gdzie można by było łyknąć z bidonu. Technicznie trasa raczej łatwa.
jasskulainen Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 mozecie podac wiecej info ?bo nie moge nic znalezc bedzie wdzieczny !
Beny727 Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 Czy ktoś jest w stanie wypowiedzieć się coś na temat trasy? Czy jest dużo błota, czy na odwrót? Myślę ,ze takie informacje przydadzą się nie jednemu zawodnikowi
Dun Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 rowniez staram sie znalesc cokolwiek na temat tej imprezy. musze powiedziec ze ciezko jest znalesc cokolwiek..
Beny727 Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Jak na razie nikt nie wie jaka jest trasa, lecz po dzisiejszej pogodzie mogę stwierdzić ,ze raczej błota nie powinno być jakoś bardzo dużo na trasie, a piasek którego tam jest trochę (domyślam się gdyż jest to tor motocrossowy) daje przewagę rywalom którzy uwielbiają techniczna trasę
Mod Team michuuu Napisano 29 Maja 2010 Mod Team Napisano 29 Maja 2010 W nocy i jutro opady deszczu więc przygotujcie oponki na błotko(chyba że meteo się myli). Teren taki że nie wsiąka od razu, zresztą przy tak nasiąkniętej ziemi byle kapuśniaczek i kąpiel błotna gotowa.Tor jest tak blisko rzeki że przy aktualnym jej stanie z całą pewnością jest błotna ciapa. Wielka woda właśnie przechodzi więc nie wiadomo jak trasa będzie przebiegała.
Adam620 Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 ha nagroda główna rower mój !! haha xD mówię wam maszyna prawie jak full
stigzak Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 Byłem chwilę przed południem. Nie podobała mi się organizacja - ludzie sobie wjeżdżali na trasę w celu rozgrzewki w tym samym czasie co trwające wyścigi. Jakaś porażka! Arena zmagań
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.