Skocz do zawartości

[xc]Thule Cup - Oborniki #4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam pytanie, czy ktoś z was jeździł po torze w Obornikach, na którym 30,05 odbędą się czwarte zawody z cyklu Thule.- Jaki jest ten tor ? pod względem: trudności , jakie opony założyć no i inne wasze rady jak jechać na tej trasie. Z góry dzięki. I Pozdrawiam :)

Napisano

Ja startowałem w zeszłym roku, bardzo dziurawa trasa, wtedy było gorąco i było też sporo piachu. Przez te dziury nie było za bardzo miejsca gdzie można by było łyknąć z bidonu. Technicznie trasa raczej łatwa.

Napisano

Czy ktoś jest w stanie wypowiedzieć się coś na temat trasy? Czy jest dużo błota, czy na odwrót? Myślę ,ze takie informacje przydadzą się nie jednemu zawodnikowi :)

Napisano

rowniez staram sie znalesc cokolwiek na temat tej imprezy. musze powiedziec ze ciezko jest znalesc cokolwiek..

Napisano

Jak na razie nikt nie wie jaka jest trasa, lecz po dzisiejszej pogodzie mogę stwierdzić ,ze raczej błota nie powinno być jakoś bardzo dużo na trasie, a piasek którego tam jest trochę (domyślam się gdyż jest to tor motocrossowy) daje przewagę rywalom którzy uwielbiają techniczna trasę :)

• Mod Team
Napisano

W nocy i jutro opady deszczu więc przygotujcie oponki na błotko(chyba że meteo się myli). Teren taki że nie wsiąka od razu, zresztą przy tak nasiąkniętej ziemi byle kapuśniaczek i kąpiel błotna gotowa.Tor jest tak blisko rzeki że przy aktualnym jej stanie z całą pewnością jest błotna ciapa. Wielka woda właśnie przechodzi więc nie wiadomo jak trasa będzie przebiegała.

Napisano

Byłem chwilę przed południem. Nie podobała mi się organizacja - ludzie sobie wjeżdżali na trasę w celu rozgrzewki w tym samym czasie co trwające wyścigi. Jakaś porażka!

Arena zmagań

p1020458for.jpg

p1020462forum.jpg

p1020465for.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...