daemonn Napisano 19 Maja 2010 Napisano 19 Maja 2010 Witam. Mam zamiar kupić pierwszy rowerek od blisko 15 lat, a jako że świat mocno poszedł mocno do przodu w tym temacie zostawiając mnie z wiedzą na poziomie wysłużonych Jubilatów, Wigry 3 czy Pelikanów proszę o pomoc w wyborze Będzie to rowerek crossowy- w 90% jazda po mieście(asfalt, ścieżki rowerowe itp.) pozostałe 10% to jakieś utwardzone dróżki leśne czy żwirowe. Po kilku dniach poszukiwań mój wybór zawęził się do tych oto modeli: - Kellys Stylus - Unibike Crossfire GTS - Merida Crossway 20-V Proszę o jakieś podpowiedzi czym kierować się w wyborze tego konkretnego modelu, czy któryś z nich jest szczególnie warty swojej ceny (budżet do 1200zł max). Podam jeszcze swoją "specyfikację" bo pewnie ma to też znaczenie- ok. 105kg wagi przy 188cm wzrostu. Dzięki z góry za pomoc.
Loki997 Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 Jeśli merida to w rozmiarze 52cm Nie chcą się otworzyć linki kellysa i meridy.
daemonn Napisano 21 Maja 2010 Autor Napisano 21 Maja 2010 Właśnie zauważyłem, że coś się rozjechało- jak edytować posta?? :/ Podaję linki jeszcze raz: Merida Kellys Unibike
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.