kubik1996 Napisano 19 Maja 2010 Napisano 19 Maja 2010 Chciałbym się dowiedzieć jak ten amortyzator(Sr Santour XCM)będzie się sprawował??Czy warto go kupować?I czy bedzie pasował do Kross-a Hexagon V2?Wpłynie on na zmianę jazdy?
Mod Team Puklus Napisano 19 Maja 2010 Mod Team Napisano 19 Maja 2010 Napisz co o sobie ile ważysz jak jeździsz i czego oczekujesz od amortyzatora.
MANIEKbb Napisano 19 Maja 2010 Napisano 19 Maja 2010 witam, podepne sie pod temat ja przymierzam sie do specializeda p.2 am i tam jest suntour sf10-HCM_HLO, hyd damping. i wlasnie mysle czy by od razu go nie zmienic na jakis bardziej konkretny o tym samym skoku... waze 86 kg 184cm. przeznaczenie "lekkie" zjazdy i troche zabawy steetowo dirtowej... pytalem znajomego i mowil ze amorek da rade ale bez wiekszych szalenstw. na co bym mogl od razu zamienic w sklepie ten amorek co polecacie?
kubik1996 Napisano 19 Maja 2010 Autor Napisano 19 Maja 2010 Ja wazę 75kg i mam 177cm wzrostu.Oczekuję żeby był dość mięki.Poruszam sie szczególnie bo leśnych nierownych drogac:)Chciałbym własnie na taki zmienić bo ten co mam mi nie wystarcza i nie wiem czy będzie on dobrym amortyzatorem i czy wpłynie jakos to na jazde ?Nie znam sie zabardzo na tym i chciałbym sie jak najwięcej o tym dowiedzieć Dziękuję tym którzy zainteresują się moją prośbą...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.