JacekTN Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, w sierpniu zamierzam udać się na wyprawę ze Zwardonia na południu Polski do Santiago de Compostela w Hiszpanii. Nie mam jeszcze dokładnie zaplanowanej trasy. Na pewno chciałbym zahaczyć o Poitiers we Francji. Jeśli ktoś z Was pokonał podobną trasę, poleca jakąś konkretną drogę, miejsca, które warto zobaczyć, będę takiej osobie bardzo wdzięczny za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecho Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Podziwiam i życzę sukcesu. Ta trasa też jest na liście moich marzeń. Do mojej księgi gości wpisał się pan Leszek Hański. Wśród jego wypraw jest samotna wyprawa do Portugalii. Oto link do jego strony: L.Hański - 2008. Przy okazji zapraszam na moja stronę: Góry i rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpawlak Napisano 18 Października 2011 Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witam, Niedawno byliśmy z żoną i szwagrem na Camino de Santiago. Była to dla nas fantastyczna przygoda i pielgrzymka. Zapisywaliśmy codziennie informacje o drodze, spostrzeżenia i zdjęcia na naszym blogu: http://roweremdosantiago.blogspot.com/ Serdecznie zapraszamy! Pozdrawiam, Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.