Molar Napisano 18 Maja 2010 Napisano 18 Maja 2010 Witam! Ostatnio szperając w internecie natknąłem się na dosyć oryginalny i wydaje mi się dosyć ciekawy sprzęt. Nazywa się SQLR PRO. Sama nazwa nic mi nie mówi, mogę wspomagać się tylko na tym co napisali na stronie. Można tam przeczytać: "Teraz możesz razem z nami wejść w świat SQRL i dosłownie zobaczyć co to znaczy ekstremalna jazda bez trzymanki! Czekają Cię setki niesamowitych trików i szalenie wciągająca jazda" Zastanawiam się czy inwestować w takie cudo czy po prostu kupić zwykły rower? A może ktoś z Was już coś takiego testował i może się wypowiedzieć na temat SQLR PRO? Jego cena to niewiele ponad 800 zł więc tyle co przeciętny rower. Byłbym zapomniał można sprzęt zobaczyć tutaj. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Koen Napisano 18 Maja 2010 Napisano 18 Maja 2010 Przypomina mi to wózek inwalidzki w wersji extreme, ewentualnie efekt połączenia roweru dziecięcego i wózka sklepowego. Nie jeździłem na tym ani nie widziałem na żywo ale mam przeczucie że to taki wynalazek na siłę, próba znalezienia nowej niszy. Jakbym był 5-10 lat młodszy i chciał się w ten sposób wyszaleć to bym kupił solidnego bmxa/trialówke - możliwości bez porównania większe (cena też ).
Molar Napisano 18 Maja 2010 Autor Napisano 18 Maja 2010 Mam 20 lat i po prostu lubię nowinki technologiczne. A to "coś" na pewno do takich należy. Myślę, że nie byłoby osoby, która by się za czymś takim nie obejrzała.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.