Pianca85 Napisano 17 Maja 2010 Napisano 17 Maja 2010 Szukam sklepu w Warszawie gdzie można przymierzyc buty Shimano i Specialized, najlepiej w okolicy centrum, szczególnie modele SH-M086 I SPORT MTB, jak możliwe obydwa w tym samym sklepie, jest taki?
hheniek1987 Napisano 17 Maja 2010 Napisano 17 Maja 2010 Specka buty będą w Ski Teamie (17 stycznia lub Karolkowa), i powinny być w Airbiku na Dereniowej. Shimano... Możliwe że też na Dereniowej, sprawdź na ich stronie.
Pianca85 Napisano 17 Maja 2010 Autor Napisano 17 Maja 2010 Specka buty będą w Ski Teamie (17 stycznia lub Karolkowa), i powinny być w Airbiku na Dereniowej. Shimano... Możliwe że też na Dereniowej, sprawdź na ich stronie. Dzięki sprawdze.
Mod Team safian Napisano 18 Maja 2010 Mod Team Napisano 18 Maja 2010 Tak jak wyżej, byłem w Airbike przy ul. Dereniowej i był spory wybór butów, w tym oba modele podane przez Ciebie.
Pianca85 Napisano 18 Maja 2010 Autor Napisano 18 Maja 2010 Tak jak wyżej, byłem w Airbike przy ul. Dereniowej i był spory wybór butów, w tym oba modele podane przez Ciebie. Dzięki, co najmniej nie będe musiał skakac po sklepach, To wpadne do Airbike, lecz zależy kto z obsługi może się trafic, ja tam już byłem na Dereniowej, przytrafił mi się taki gośc troche znerwicowany, jakby nie chciałmi sprzedawac produktów, przeciesz wszyscy wiemi że Speckowskie produkty są cenione jak złoto, ale tak obsługiwac klientów, to lekka przesada, aż się nie chce wracac...
Mod Team safian Napisano 18 Maja 2010 Mod Team Napisano 18 Maja 2010 A nie wiem, jak ja tam nabywałem buty obsługiwał mnie bardzo miły jegomość, pokazał co i jak, doradził, ogólnie nie miałem nieprzyjemnych 'przygód'
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.