nietyjek Napisano 17 Maja 2010 Napisano 17 Maja 2010 Witam. Pytanie głównie kieruję do mieszkańców Świnoujścia lub okolic. Zaplanowałem sobie wycieczkę Świnoujście-Hel. Niestety w pierwszej kolejności muszę dojechać z Warszawy z rowerem do waszego miasta. I tutaj pojawia się pewien problem - według aktualnego rozkładu jazdy PKP pociągi relacji Warszawa-Świnoujście nie oferują przewozu rowerów. Czy ma ktoś z takim tematem jakieś doświadczenia? A może znacie jakąś sprawniejszą drogę dotarcia do Świnoujścia? Oczywiście interesuje mnie transport publiczny Dzięki za wszelkie sugestie. Pozdrawiam.
mirabik Napisano 23 Czerwca 2010 Napisano 23 Czerwca 2010 To, że na stronie nie ma nic o przewozie rowerów nie znaczy, że nie można zabrać roweru. Ostatnio sam transportowałem rower pociągiem TLK (bez opcji "Przewóz rowerów"). Za bilet na rower, ze Szczecina do Gdyni, zapłaciłem 9 zł... Pamiętaj, żeby zabrać ze sobą jakieś zapięcie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.