Redziu Napisano 17 Maja 2010 Napisano 17 Maja 2010 Witam. Znalazłem Marzocchi 22 LO 2009 Wyprzedaż Co sądzicie o tym modelu? Nada się do 3-4 maratonów w sezonie i agresywniejszej jazdy po mazowszu pod 90kg? Jak z utrzymaniem? Opinie na temat niskich modeli Marzocchi nie są za ciekawe... Pozdrawiam!
Redziu Napisano 18 Maja 2010 Autor Napisano 18 Maja 2010 Pytałem dzisiaj w sklepach i odradzali mi kupno tego modelu z racji "złej jakości wykonania".. Niestety nie widziałem go na oczy także ciężko stwierdzić, ale wersję 120mm w ogóle zdyskwalifikowali. No nic chyba w tej cenie zdecyduję się na Epicona LOD z 2009... Lżejszy i pewniejszy..
Gość Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 wątpię, myślę, że są dobre. taka Tora pewnie. Za tę cenę myślę, że jest ok może jeszcze ktoś się wypowie kto może już używa. a co do sr suntour. kiedyś miałem Axona. i nigdy więcej. Te amortyzatory po prostu nie pracują. dopiero jak coś mocniej w nie stuknie, to wtedy się uginają. A tak to twarde są. mnie to nie odpowiada.
Andrew Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 to gucio nawet oleju w sobie nie ma. To taki nowy MZ comp
Gość Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 to gucio nawet oleju w sobie nie ma. To taki nowy MZ comp no. i mz ty nie były wcale takie złe.
Andrew Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 Chyba pomyliłeś MZ COMP Z MX COMP. Mx to prawdziwy olejak na tłumikach ssv. Niektore droższe Mz mialy kartridże olejowe Suntoura. Ale za ponad 500 nie oplaca sie brac takiego MZ czy 22. Tora i Epicon 09 to lepsza alternatywa. Za te pieniadze mozna tez poszukac mx compa eta lub coil. Air jest zbyt tępy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.