Artursx1 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ja mam centrowanie po znajomości 5zł , standardowo biorą po 10-15 zł . Koszt szrych dolicz , najtańsze pewnie około 80gr . Ja kupiłem 36szt DT Championów nowych za 23zł ostatnio , więc warto szukać i samemu zaplatać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 szprychy to 15zl komplet... i nie mowcie ze nei dadza rady, bo zobacz w czym ja uzywam takich szprych, i nie pekaja, ani nic zlego sie nie dzieje. dasz rade zaplesc sam, jesli masz troche cierpliwosci, Ja zaplatac nauczylem sie sam, i nie oddaje juz nic do serwisu, nie jest tak trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Też mam ocynki, ale przy ostrym przyspieszaniu od strony napędu z tyłu nie dają rady po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.