Skocz do zawartości

[lampka przednia]

urwisss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich po bardzo długiej przerwie

postanowiłem ostatnio wskoczyć na mojego zakurzonego dwukołowca... i o dziwo jeszcze utrzymuję równowagę;)

Jestem w trakcie przygotowań do sezonu i się okazało że stara poczciwa lampka led super hiper bight coś tam nie działa!

spędziłem kilka nocy na studiowaniu która lepsza, mocniejsza, energooszczedniejsza itp.

Do rzeczy.

znalazłem coś takiego

Lampka allegro

To coś jak bocialarka, tyle ze tansze. 240 zeta nie dam. W załozeniu własnie miało być swiatło za ok. 60-80 pln

Czy ktoś się z tym spotkał?

Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą latarką?

Jest to sprzet modyfikowany, tak? Czy mozna tej latarce zaufać?

dzieki za info

pozdr

urwisss

Napisano

Powiem szczerze. Też poszukuję dobrej lampki lampki (model już mam upatrzony). Jednak mówiąc szczerze... nie radziłbym ci jej kupować. Na pewno nie pociągnie tyle na jednych bateriach. W ogóle większość informacji podanych przez sprzedającego ma niewiele wspólnego z prawdą. Mam również wrażenie, że długo nie pociągnie i może szybko się przegrzewać... Najprawdopodobniej będzie ci szkoda kasy, którą wydałeś. A tu masz jeszcze opinie innych:

http://www.swiatelka.pl/printview.php?t=3602&start=0&sid=86a27a3ff253b288791b6f791e0da237

Napisano

Odnośnie tych baterii to chyba masz rację bo napisałem maila w tej sprawie już ładne kilka godzin temu, a odpowiedzi nie dostałem.

ok, już się wyleczyłem z tej latarki;/

dzieki za info

pozdr

A coś takiego

trochę droższa ale czy lepsza??...

link

Napisano
  W dniu 17.05.2010 o 21:33, urwisss napisał:

Odnośnie tych baterii to chyba masz rację bo napisałem maila w tej sprawie już ładne kilka godzin temu, a odpowiedzi nie dostałem.

ok, już się wyleczyłem z tej latarki;/

dzieki za info

pozdr

A coś takiego

trochę droższa ale czy lepsza??...

link

To to samo. Daruj sobie. Nie ma sensu schodzić poniżej bocialarki, bo to wszystko sh*t. Sam miałem taką latarkę, i bardzo szybko stworzyłem własny projekt bo ta była z lekka niewystarczająca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.