d0cent Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam, Mam zamiar zainaugurować w końcu ściganie się gdzieś indziej niż tylko na maratonach. Padło na lokalne zawody - tak jak w temacie - X Jurajski Wyścig w Kolarstwie Górskim - Dolina Będkowska. Pytanie do forumowiczów - czy ktoś jechał to kiedyś? Głównie mi chodzi o to w jaki sposób wygląda / przebiega trasa..? Informacje na temat rajdu znajdują się tutaj: http://www.imprezyjurajskie.pl/imprezy.html Niestety, ale organizator nie mówi praktycznie nic poza regulaminem, zdjęć z zeszłych lat niewiele, a już na pewno nic nie ma na temat tego jak przebiegała trasa w zeszłych latach.. Wiem, że to może w tym roku wyglądać kompletnie inaczej, ale na pierwszy raz dobrze by było wiedzieć cokolwiek, żeby spróbować choć raz to wcześniej przejechać Z góry thx za odzew, pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.