slawex17 Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Cześć! Chciałbym wycentrować koło, szukam taniego serwisu na południu Poznania. Czy ktoś zna taki? Jeżeli tak, to ile sobie życzą za taką usługę?
Ashke Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Nie wiem jaki jest poziom usług w sklepie goSport w Galerii Malta, ale tam za centrowanie koła chłopaki wołają 20zł. Jak dla mnie najtańsza usługa w Poznaniu. Podkreślam jednak, że trzeba by zobaczyć na własnym kole czy robią to dobrze
Papista Napisano 4 Lipca 2010 Napisano 4 Lipca 2010 w cykloturze reż biorą 2 dychy, a jak się ładnie uśmiechniesz, to nawet od ręki. Pamiętaj, że jak miałeś wyplatane kółko w jakimś serwisie to możesz ich namówić na centrowanie ponowne, bo zazwyczaj nyple puszczają i trza trochę kółko podciągnąć. W cykloturze robią to 2 razy za friko, ale oni niestety za dobrze kół nie robią, więc po prostu trzeba.
Mod Team michuuu Napisano 4 Lipca 2010 Mod Team Napisano 4 Lipca 2010 2 koła (raczej północ) od 15 do 25 w zależności od zaangażowanej robocizny. Pewnie okolice 2 dyszek to cena normalna wszędzie, jedź gdzie bliżej.
TocaS Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Dzisiaj gdzie koła nie oddasz to i tak będzie trzeba je oddać drugi czy trzeci raz. Wszystko robione jest na szybko i na odp. Najlepiej jest się samemu nauczyć składana i centrowania koła. Wyjątkiem może być pan Faryniarz na Poznańskiej.
agg Napisano 10 Sierpnia 2010 Napisano 10 Sierpnia 2010 Podłączam się do pytania o serwis. Kupiłam rower przez Internet (tzn nowy, ze sklepu rowerowego, zostanie dostarczony przez kuriera) więc podejrzewam że będzie on wymagał troszkę pracy zanim będzie można nim wyjechać. I tu moje pytanie czy: taki zabieg można wykonać samemu czy należy zgłosić się do serwisu? oraz jaka jest cena takiej usługi i czy wykonywana jest ona "od ręki" czy trzeba poczekać? pozdr
Zbyhoo Napisano 18 Sierpnia 2010 Napisano 18 Sierpnia 2010 Cześć, Polecam Bike Park w Poznaniu. Link w moim podpisie. Robią fachowo i tanio.
Hex81 Napisano 18 Sierpnia 2010 Napisano 18 Sierpnia 2010 Polecam serwis i sklep rowerowy MJM 28-go Czerwca 1956 r. 176, tel. 61 833-25-56. Cena jak wszędzie (ok 20 zł), ale jeżeli mocno komuś zależy to i na poczekaniu zrobią.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.