darexo Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Witam wszystkich i mam takie pytanko. W lipcu zamierzam kupić rower dla żony, ma to być prezent i wpadł mi w oko GIANT expression W (+-1400zł),z opisu i wizualnie bardzo mi się podoba ale nie jestem fachowcem więc proszę o radę, czy warto go kupić? Rowerem żona będzie jezdziła głównie po drogach asfaltowych ale czasem też po ścieżkach leśnych, dodam też że do roweru ma być zamocowany fotelik w którym będzie podróżowała nasza 1 roczna córka. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Ps. Żona pracuje więc rower nie będzie często eksploatowany, średnio 2 razy w tygodniu.
Pitof Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Witaj, ten Giant faktycznie wygląda całkiem calkiem, ale napęd to on ma raczej marny. Spójrz na tego Krossa. Od strony technicznej jest bardziej godny polecenia. Zdecydowanie lepszy napęd i do tego bezobsługowy, bo przerzutki są schowane w tylnej piaście.
maroko777 Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Witam, również polecam rower Kross Mansfield Park Pro, moim zdaniem lepszy od Gianta expression W.
darexo Napisano 21 Maja 2010 Autor Napisano 21 Maja 2010 Witaj, ten Giant faktycznie wygląda całkiem calkiem, ale napęd to on ma raczej marny. Spójrz na tego Krossa. Od strony technicznej jest bardziej godny polecenia. Zdecydowanie lepszy napęd i do tego bezobsługowy, bo przerzutki są schowane w tylnej piaście. A co powiedzieli byście na gianta tourera CS3 ,pomyślicie że czepiłem się akurat tych rowerów ale z tego co się orjętuje jednak giant to jest marka. Nie chcę zrobić błędu przy zakupie roweru bo tanie to to nie jest. Ps. Dziękuje za odpowiedzi.
Pitof Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 Kupując zaproponowanego przeze mnie Krossa nie zrobisz błędu. Kupisz wygodny, damski rower w sensownej cenie. Jednak jak wolisz markę Giant to proszę bardzo. Model Tourer CS 3 W (damski) z 2009 roku również jest OK. Sam go zaproponowałem w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.