Dartmoooor Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Nie wiem czy dobrze umieściłem temat... , ale chciałbym się dowiedzieć co myślicie o ramie Dartmoor Brooke ramie rozmiar 12. czy nadaje się do dirt/street. Jeśli to coś pomorze to mam 170cm wzrostu i ważę 60kg. Z góry dzięki...
jelen Napisano 17 Maja 2010 Napisano 17 Maja 2010 Jasne, że dobra, do tego dobierz odpowiednie komponenty i heja. dziękuję amen enter.
Dartmoooor Napisano 18 Maja 2010 Autor Napisano 18 Maja 2010 Dziemx za odp... A jekie są roziary tej ramy bo 12 to chyba troche mała nie?
XxUzixX Napisano 18 Maja 2010 Napisano 18 Maja 2010 Im mniejsza tym lepsza takie jest moje zdanie. na pewno na 12 będzie Ci łatwiej wykonywać wszelkie triki. Dartmoor Brooke to dobry wybór. Myślę że warto też rozglądnąć się za Cody. Pozdrrower
Dartmoooor Napisano 18 Maja 2010 Autor Napisano 18 Maja 2010 Cody nie bo w moim mieście już jest jedna taka rama i na dodatek jeździ na niej taki patafil z 6 podstawówki, więc raczej nie. A nad ramą 12 to sie zastanawiam bo zwracam uwagę na to że za kilka mięsięcy urosnę i będzie za mała. Może polecacie jakieś inne ramy nie koniecznie dartmoora ale żeby były wytrzymałe, stalowe i mocne tak do 500 - 600 zł. byłbym bardzo wdzięczny. A i jeszcze jedno nie Octan anie Prodigy więc pewnie zostanie tylko dartmoor. jeszcze raz dziękuję.
C00BA Napisano 18 Maja 2010 Napisano 18 Maja 2010 W dircie i streecie nie chodzi o wzrost przy doborze ramy. Goscie 190cm i czasem wiecej jezdza bmx i radza sobie. Na 12" bedzie ci latwiej i szybciej sie uczyc
Dartmoooor Napisano 18 Maja 2010 Autor Napisano 18 Maja 2010 A czy polecacie inne ramy tak jak napisałem wyżej? jeszcze jedno z czego ta rama jest zrobiona bo nie rozumiem tego opisu kóry jest umieszczony w necie. to jest stal czy aluminium?
C00BA Napisano 18 Maja 2010 Napisano 18 Maja 2010 jeszcze jedno z czego ta rama jest zrobiona bo nie rozumiem tego opisu kóry jest umieszczony w necie. to jest stal czy aluminium? stal konstruktywna z dodatkiem chromu i molibdenu. A czy polecacie inne ramy tak jak napisałem wyżej? jezeli naciagnalbys budzet to NS traffic albo Romet butterfly
Dartmoooor Napisano 18 Maja 2010 Autor Napisano 18 Maja 2010 fajne to forum. a ja sie napoczą tku na nie wkurzałem. ale to ni o tym mowa. tak właśnie myślałem że ze stali. dziemki za odp. a co do ns. to właśnie go oglądam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.