Gvs Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam, jestem posiadaczem Corrka Air Tech Glaciera na Magurze Julii(model 2002r.). Problem mam taki z tylnym hamulcem że jedna z uszczelek nie trzyma ciśnienia i wyrzuca olej na hamulec oraz klocki (do wymiany mam uszczelki+klocki). W serwisie powiedzieli mi że trzeba wymienić komplet uszczelek bo pojedyńczo są nie do dostania. Komplet do 2002r. niema u dystrybutora i najlepiej będzie jak wymienię hamulec na nowy. Orientujecie się Koledzy gdzie mogę dostać komplet takich uszczelek? Czy może lepiej zainwestować w nowy hamulec podobnej klasy? Z góry THX za pomoc;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Lepiej zainwestować w nowy hamulec, ponieważ według bardzo wielu opinii Julie to syf jakich mało, a nie hamulec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gvs Napisano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Na co zdecydować się(hamulec tylni), Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.