Skocz do zawartości

[Warszawa] Serwisant/sprzedawca

Swisstack

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jestem tegorocznym maturzystą (w lipcu 19 lat).

Szukam pracy w Warszawie, lub najbliższych okolicach (Sulejówek, Otwock, Józefów, Piaseczno itd.). Wakacje mam w tym roku długie, więc fajnie byłoby je dobrze wykorzystać. Nie bardzo chce mi się rozdawać ulotki jak dwa lata temu, wolałbym raczej robić coś co lubię. W związku z tym pomyślałem o pracy w sklepie/serwisie rowerowym.

Zamiast opisu stanowiska napiszę raczej co mogę robić:

Składać, rozbierać, naprawiać, regulować, myć i czyścić rowery, zaplatać i centrować koła, myć łańcuchy, dobierać komponenty, doradzać klientom, nawiązywać rozmowę z klientem, sprzedawać rowery, ostrzyć wiertła.

Doświadczenie:

W pracy żadne (rozdawałem ulotki przez 2 tygodnie więc nie uciekam przed ludźmi). Poza pracą sam składałem, naprawiałem i czyściłem rowery, rozbierałem no-name'owy amortyzator, zaplotłem dwa koła, centrować potrafię, acz brak mi warunków i narzędzi. W rowerze póki co nie rozbierałem tylko bardziej skomplikowanych amortyzatorów (jak obecny RS Tora 302 bodajże Coil), obecny rower złożyłem sam z części samodzielnie dobieranych, acz jest to dość budżetowe rozwiązanie, stąd nie mam jakiegoś mega rozeznania w częściach grup wyższych niż deore, niemniej jednak trochę czytuję i orientuję się w temacie.

Zatrudnienie:

Wolny jestem od 21 maja do końca września, więc jak sądzę w kwiecie sezonu rowerowego, najbardziej odpowiadałaby mi praca w wymiarze 8 godzin, ale nie narzekałbym gdyby było inaczej (byle nie 2h raz na trzy dni).

Informacje kontaktowe:

e-mail: qkurdej@gmail.com

PW (koperta pod nickiem na forum)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...