jangbanan Napisano 15 Maja 2010 Napisano 15 Maja 2010 Witam Serdecznie, Mam zamiar zakupić rower Scott Aspect 40. Mam 179 cm wzrostu, 84 kg wagi, 81-82 cm - długość nóg. Jazda głównie po ulicach plus ubite leśne drogi. Wiem że rozmiarówka w Scott-ach jest nietypowa, dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą do osób mających doświadczenia z tymi modelami. Z góry wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam wszystkich biko-maniaków.
RATM Napisano 15 Maja 2010 Napisano 15 Maja 2010 No ale jaka jest ta Twoja prośba, bo ciężko to ogarnąć? Ostatnio dla dziewczyny kupiliśmy dokładnie ten rower, rozmiar L. Ma ok. 170 cm wzrostu. Jest w porządku - mierzyliśmy przed zakupem i Ty również powinieneś tak zrobić.
jangbanan Napisano 15 Maja 2010 Autor Napisano 15 Maja 2010 No ale jaka jest ta Twoja prośba, bo ciężko to ogarnąć? Ostatnio dla dziewczyny kupiliśmy dokładnie ten rower, rozmiar L. Ma ok. 170 cm wzrostu. Jest w porządku - mierzyliśmy przed zakupem i Ty również powinieneś tak zrobić. Facet przy wzroscie 170 cm to by chyba na tej ramie klejnoty rodzinne stracił. Chyba że dlugosc nog to 1 metr a 70 cm tułów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.