Skocz do zawartości

[1000zl] Rower do jazdy rekreacyjnej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od paru dni staram sie "przestudiowac" nie zliczona ilosc tematow i porad dotyczacych zakupu rowerow mniej wiecej w tym badz niewiele wyzszym przedziale cenowym. Moj wzrost to 196cm waga 120-5kg i tutaj wlasnie rodza sie problemy, po przeczytaniu paru tematow stwierdzilem ze dobrym wyborem bedzie unibike fusion niestety jako ze lubie sie dowiedziec troche wiecej czytalem dalej i znalazlem opinie mowiace ze przy mojej wadze i zastosowaniu roweru powinienem sie zastanowic nad kupnem roweru bez przedniego amortyzatora. Szukajac kolejnych alternatywm przegladalem rownierz oferty o 200 zl wyzsze i w tym wypadku jest to kross a2. Tylko wiekszosc "szukajacych" jak i "radzacych" skupia sie na rowerach typowo gorskich i tutaj rodzi sie moje kolejne pytanie Czy aby na pewno szukam wsrod odpowiednich rowerow ? moze powinienem sie skupic na rowerach crossowych ? Jezeli tak to o jakich modelach mowa ? Jezeli ktos byl by wstanie "uporzadkowac" to wszystko i wyjasnic moje watpliwosci, bede wielce wdzieczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...