marcinn1210 Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witam, potrzebuję te części do roweru Giant Rock 2008. - korba z suportem, - wolnobieg na 7 przełożeń, - no i jakiś łańcuch by się przydał Na to wszystko mam ~300zł. Da radę dostać za tą kwotę coś sensownego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysa275 Napisano 15 Maja 2010 Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Korby fc-m191 nie kupuj, bo to najgorszy syf jaki miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 15 Maja 2010 Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Dokładnie, unikaj fc191, bo to naprawde lipna korba - wiem, bo taką mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Do 300 zł można już celować o wiele wyżej. Dla przykładu korba Deore 2010 i wolnobieg z łańcuchem do 100 zł. Pytanie tylko czy wykorzystasz ten sprzęt i do czego on jest ci potrzebny. Jeśli niedzielne przejażdżki to proponuję korbę Alivio na Octalink z suportem. Do tego zestawu wolnobieg i łańcuch w odpowiedniej cenie. Jesteś pewien, że masz wolnobieg a nie kasetę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 No fakt, nie pomyślałem tym. Ja wyraziłem swoją opinię. Jak rower ma być rozwijany to proponowałbym właśnie Deore 2010. Jeśli nie to kup coś niższego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.