Skocz do zawartości

[rower] Kross Deceiver

amfa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

właśnie zakupiłem rower KROSS DECEIVER

ma ktoś go ???

mógłby opisać wrażenia własne doświadczenia

ja się nie znam zbytnio na rowerach a wy się znacie lepiej odemnie na pewno i chciałbym żebyście mi powiedzieli co jest w nim dobrego co nie na co trzeba uważać itp.

kurier w poniedziałek dostarczy mi go

kupiłem nowego za 1280 zł

Napisano

dlatego ponieważ wolałem koła 26" a po drugie w deceiverze jest 24 biegi a tam 16 a w miescie zbytnio nie jezdze tylko na Malcie w Poznaniu

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Ale tam sa przeciez (w/g specyfikacji) kola 650c... Czyli starodawne 27.5 cala...

No chyba ze masz jakis kastom przebudowany...

Szacunek...

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.