hps Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 gogo3000 w wyższej wersji masz ponadto, z tego co pamiętam, termometr i opcję zaprogramowania 2 rowerów. To tyle. Ja wybrałem 1009 i jestem bardzo zadowolony. W 1009 też jest opcja dwóch rowerów przecież? termometrem się różni i podświetleniem. Moim zdaniem nie warto do 1609 dopłacać.
hanzo151 Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Osobiście posiadam Sigme 1009 BC i jestem bardzo zadowolony, kabelek nie przeszkadza, wystarczy tylko odpowiednio poprowadzić kabel. Co do STS słyszałem raczej pozytywne opinie, kabelek zawsze może ulec uszkodzeniu ale pozostaje jednak różnica w cenie- ok 50 zł.
KubanKBN Napisano 12 Czerwca 2012 Napisano 12 Czerwca 2012 Witam, Mam pytanie odnośnie licznika SIGMA 1609, dokładniej wersji przewodowej, tej bez pomiaru kadencji, czy co to tam jest. 1. Czy możecie mi określić, spoglądając na zdjęcia, czy jest to oryginał? (zdjęcie 2) 2. Czy możecie mi napisać, co powinno znajdować się w zestawie? (zdjęcie 3) Pytam, gdyż: - duża przegroda w pudełku była zapełniona instrukcją obsługi, instrukcją montażu, kartą rabatową, elementami montażowymi, okablowaniem i baterią, - mała przegroda była pusta. (zdjęcie 1) Z góry dzięki za odpowiedzi.
Mod Team michuuu Napisano 12 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 12 Czerwca 2012 Wygląda jak oryginał. -licznik -podstawka z kabelkiem i czujnikiem -magnes na szprychę -o-ringi do mocowania 2szt i opaski zaciskowe 2szt (czarne) Co do opasek nie jestem pewien. Opakowanie chyba mają uniwersalne (różnią się nadrukiem) i stąd mogło być puste miejsce, wykorzystane dla innego typu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.