Bady Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 Szukam sklepu rowerowego na terenie Warszawy, chciał bym żeby miał duży asortyment i miło by był żeby był również otwarty w niedziele bo nie wiem czy uda mi sie rodziców na jutro wyciągnąć do stolicy.
Hanzo Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 Szukam sklepu rowerowego na terenie Warszawy, chciał bym żeby miał duży asortyment i miło by był żeby był również otwarty w niedziele bo nie wiem czy uda mi sie rodziców na jutro wyciągnąć do stolicy. Jak w niedziele to może decathlon, powinni mieć teraz sporo rowerów w końcu jest sezon. Mają trochę swoich rowerów i ostatnio widziałem coś z Haro.
daniel33mc Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 poszukaj na allegro duzo jest sklepów z warszawy!
Bady Napisano 14 Maja 2010 Autor Napisano 14 Maja 2010 Hanzo ostatnio pisałem do Decatlonu czy mogą domówić rower z kończącej się kolekcji ale zapytałem się też czy w sklepie są takie rowery tylko jak na stronie, taką dostałem odpowiedź Wszystkie oferowane w tym sezonie modele prezentowane sa na stronie internetowej, daniel33mc, masz rację nie pomyślałem o tym dzięki obojgu za odpowiedź
oxalis Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 Bady tu masz sklep całkiem spory, niedaleko od Ciebie Centrum Rowerowe Wał Międzyszński ul. Wał Międzyszński 273 Tylko nie wiem, czy jest on otwarty w niedzielę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.