Jack Danniels Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 Pewnie kiedyś i było, ale dawno i się nie dokopałem. Właściwie to rzadki sztuciec jest i mało kto ze znajomych wogóle coś o nim wie. Otóż kojarzę mgliście, że jednopółkowa wersja shivera miała taki fajny patent jak blokada skoku z jednoczesnym skróceniem. I tu pierwsze pytanie do zorientowanych: Czy każdy mały tak mial? I druga sprawa; Czy wogóle istnieje jednopółkowy shiverek ze skokiem 180mm albo wiekszym i z powyzszym rozwiązaniem? Jakoś tak na same 120mm trafiam... Może większe to tylko dwupółki? I trzecia; Czy duża wersja (dwupółkowa) wystepowała z blokadą? Wiem, że niektórym pytania wydadzą się głupie, ale trochę się zaniedbałem w temacie sprzętu, sporo pozapominałem, a nowinek wogóle nie znam Chciałbym zamienić mojego Domaina na coś o podobnym skoku, co można skrócic i/albo zablokować, a od lat choruję na małego Shivera tylko nie mialem do tej pory do czego go założyć Dzięki!
eloo Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 tak kazdy shiver sc miał blokadę ecc. Włączałeś ją wciskałeś amortyzator, a on pozostawał w tej pozycji. Roczniki do 2002r miały 120mm skoku a pozniej zmniejszyli do 100mm. Duzy shiver DC ma bodajże 190mm skoku i w żadnym roczniku nie miał blokady
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.