burack Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Wiem że ten temat był poruszany wielokrotnie ale chciałbym się upewnić. Czytałem że do hamulców shimano stosuje się płyn LHM + a do avidów, czy hayesów dot 5.1. Byłem w rowerowym i z velo.com.pl chcieli zamówić coś takiego: " Brake Fluid Płyny hamulcowe (mineralny / syntetyczny) do stosowania w rowerowych hamulcach hydraulicznych posiadające ultra niski współczynnik lepkości dla zachowania stałej efektywności systemów hydraulicznych nawet w niskich temperaturach. Syntetyczny płyn DOT 5.1 spełnia wymagania systemów, w których zalecany jest płyn o niższym indeksie DOT 3 lub DOT 4. " Więc ja już nie wiem co kupić. Pomóżcie bo nie chcę stracić uszczelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Skorzystaj z wyszukiwarki, w tym temacie to juz chyba wszystko zostalo powiedziane. Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.