Grzechu2711 Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Uczyłem się jazdy na tylnym kole, gdy nagle i niespodziewanie zaliczyłem glebę. Wywaliłem się na prawy bok, wstałem i chciałem jechać dalej, ale wózek zaczepiał trochę o szprych, zmieniłem przełożenie i dojechałem do domu. Dobrze, że miałem blisko chociaż. Wracając do tematu. Chciałym się upewnić czy to na pewno jest wykrzywiony hak od przerzutki, a o to zdjęcie, jakoś nie powala, ale robione telefonem i jak to naprawić, a dokładnie czym odkręcić hak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Odepnij koło i będziesz wiedział jak jest zamocowany hak, pewnie dwoma śrubkami jest przykręcony do ramy, odkręć go i sprawdź która część jest wykrzywiona i zwyczajnie młotkiem ją naprostuj, lub wkręć go w imadło i kluczem francuskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wac Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Kluczem ampułowym 5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.