Skocz do zawartości

[rower] Rockrider 5.3 1150 zł czy warto?

eXePL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

...

Forum i pytania pomagają ale czasami są stronnicze więc warto się czasem samemu pofatygować i zapłacić drożej ale na starcie mamy rowerek ustawiony...

Tylko że nie każdy sprzedawca podchodzi "fachowo" do klienta, raczej skupia się na tym co sam posiada na sklepie, przykład idę do sklepu z ofertą Giant`a, sprzedawca proponuje mi kilka modeli, oferuje mi zniżki, ja grzecznie że przemyśle i idę dalej do innego, tam sprzedawca posiadał głównie GT i Meridy, oglądnąłem to co miał na stanie, ale kiedy widział że nie jestem za bardzo zainteresowany, zaczął zachwalać marki które sprzedaje od razu przy tym mówiąc że innych nie warto, szczególnie że Kross i Unibike są tani markami, że często trafiąją do nich do serwisu itp. Forum się przydaje, oczywiście zdarzają się sytuacje że na forum dominuje pare rowerów które często się pojawiają w różnych wątkach, ale jednak raczej z powodu ich opłacalnośći, nie marketingu/chęci zysku ;). Tomig to co napisałeś będzie przydatne niektórym użytkownikom, ale musiałem wtrącić coś na temat sprzedawców, cześć poprostu w kliencie widzi zysk nie jego "dobro" :D zapewne prawo rynku ;)

Napisano

(btw - z tego co wiem Kross a2 XT ma stery zewnętrzne i tak trzymać)

No jak by słuchać takich "fachowców" jak Ty, do dopiero można się w kanał zapakować :)

Napisano
Na iternecie to można kupić książkę, muzykę itp

Można też kupić rower który przymierzy się poprzednio w sklepie :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Nie twierdzę ze handlowcy są uczciwi ( wszędzie ale paru się znajdzie:))) to oczywiste ze każdy chce zarobić natomiast są takie miejsca które warto odwiedzić.

Życzę każdemu dobrych kontaktów i ZERO tzw. "MARKETINGU SZEPTANEGO" tego o czym kolega AFLY pisze:)

Napisano

Specyfikacja roweru specyfikacją, ale BTwin - bo Rockrider to marka Btwin, jest marką własną Decathlonu. Jak ktoś handluje i ciuchami i rowerami i jeszcze setką innych rzeczy, to wiadomo, że się nie skupia specjalnie na konkretnym produkcie i potem wychodzą takie cyrki jak scentrowane koła, wiertła, itp.

Chyba jednak bym dopłacił i wybrał Krossa, jak ktoś produkuje rowery to tylko i wyłącznie to i zna się na tym najlepiej.

Aczkolwiek cena jest atrakcyjna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...