Cragmite Napisano 12 Maja 2010 Napisano 12 Maja 2010 Witam, Ile będzie kosztować wymiana linki i tego czegoś, co przesuwa łańcuch na inne zębatki na przedniej przerzutce? Niektóre druciki w lince są pourywane, a ta "przekładnia" uszkodzona, więc prawdopodobnie do wymiany.. Manetka też jest chyba zepsuta, ale nic w środku nie pękło więc z tym może będzie mniej problemu. Oczywiście rower oddam do jakiegoś serwisu, więc dojdzie do tego regulacja przedniej przerzutki. Ile takie "zabiegi" będą mniej-więcej kosztować? Czekam na odpowiedź.
.PaVLo. Napisano 12 Maja 2010 Napisano 12 Maja 2010 Wymiana linki, wymiana przedniej przerzutki, myślę, że w 40 zł zmieścisz się, ale jeśli dojdzie manetka, to koszty wzrosną.
Cragmite Napisano 12 Maja 2010 Autor Napisano 12 Maja 2010 Wymiana linki, wymiana przedniej przerzutki, myślę, że w 40 zł zmieścisz się, ale jeśli dojdzie manetka, to koszty wzrosną. Nie jest źle. A gdyby doszła do tego regulacja hamulców? Bo samemu mi coś nie idzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.