Cragmite Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam, Ile będzie kosztować wymiana linki i tego czegoś, co przesuwa łańcuch na inne zębatki na przedniej przerzutce? Niektóre druciki w lince są pourywane, a ta "przekładnia" uszkodzona, więc prawdopodobnie do wymiany.. Manetka też jest chyba zepsuta, ale nic w środku nie pękło więc z tym może będzie mniej problemu. Oczywiście rower oddam do jakiegoś serwisu, więc dojdzie do tego regulacja przedniej przerzutki. Ile takie "zabiegi" będą mniej-więcej kosztować? Czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Wymiana linki, wymiana przedniej przerzutki, myślę, że w 40 zł zmieścisz się, ale jeśli dojdzie manetka, to koszty wzrosną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cragmite Napisano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Wymiana linki, wymiana przedniej przerzutki, myślę, że w 40 zł zmieścisz się, ale jeśli dojdzie manetka, to koszty wzrosną. Nie jest źle. A gdyby doszła do tego regulacja hamulców? Bo samemu mi coś nie idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.