Michu600 Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam posiadam rower merida k-five lubie jeździć cross country lecz ten rower nie jest raczej do tego stworzony A więc mam takie pytanie po wakacjach czyli gdzieś we wrześniu mam zamiar zainwestować w napęd waham się pomiędzy shimano xt oraz sram x-7 z xt trochę popatrzyłem : kaseta shimano Deore XT m770 korba shimano xt m770 koła piasty deore m770 łańcuch shimano CN-HG93 m770 przerzutka przed shimano deore xt m770 przerzutka tylnia. shimano deore XT m770 manetki shimano Shimano XT m770 Czy te komponenty bez problemu uda mi się zamontowąć w rowerku bez problemów nie rozglądałęm się za sramem kompletnie nie znam cene i jego właściwości chciałbym się zmiescic w kowocie 1500 złoty pozdrawiam i czekam na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 To do czego w takim razie jest stworzony taki rower/.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Mając te 1500zł to najlepiej sprzedaj tą meridę i kup coś lepszego Wymienisz napęd i koła, pozostanie słaba rami i tragiczny amor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu600 Napisano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 za 1500 złoty nie kupie dobrego roweru że by miał napęd xt oczywiscie amor i rame wymienie z późniejszym czasem na razie mi nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Możesz inwestować w ten rower, ale jedyne co może w przyszłości nie pasować do nowej ramy ze sprzętu XT, to łańcuch, a konkretnie długość, jak go dopasujesz do obecnej, to w nowej może być za krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu600 Napisano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 rozumiem wtedy najwyżej wymienie łańcuch i będzie dobrze dzięki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.