enzoparis Napisano 12 Maja 2010 Napisano 12 Maja 2010 Witam, mam do kupienia rowerek B1 cyber z manitou magnum praktycznie na full deore (przerzutki korba manetki piasty) hamulce (vb) chyba inne (sprawdze) obrecze zag19 i jakies noname-owe dodatki (kiera sztyca mostek). Ogolnie rower stoi juz ze 3 lata nie jeżdzony. Rower w kolorystyce bialo-czerwono-niebieskiej (wieczorem wrzuce zdjecia). Prośbę mam o wycenę czegoś takiego. Z góry dzieki.
enzoparis Napisano 18 Maja 2010 Autor Napisano 18 Maja 2010 Widzę małe zainteresowanie tematem, ale dorzucam zdjęcia. Proszę o jakieś podpowiedzi bo nie wiem co zaproponować właścicielowi (w sensie jaką kwotę). Wydaje mi sie ze 500zł bedzie optymalna tym bardziej ze raczej naped pancerze linki sa do wymiany (wszystko zatarte, słabo odbijające manetki Deore), a właściciel wogole nie wykazuje zainteresowania tym rowerkiem.
Corratec Napisano 22 Maja 2010 Napisano 22 Maja 2010 To ja może pomogę, no widać że rower zaniedbany no ale cały na deore i na manitou wiec 500zł to na pewno mało według mie to ok 700.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.