Skocz do zawartości

[Mavic Abrasive Rubber - gumka do czyszczenia felg] Jak się sprawdza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako że mam widoczne linie po klockach na obręczy, chciałbym się spytać czy ktoś posiada specjalną gumkę do ich czyszczenia. Mógłby wystawić opinię na temat tego produktu, bo jeśli naprawdę się sprawdza to może zakupię również. A może macie jakąś inną gumkę to również proszę o komentarz.

Napisano

Nigdy nie słyszałem żeby jakiś znajomy tego używałem. Wydaje mi się, że to taki trochę przerost formy nad treścią. Dla mnie w zupełności wystarcza zwykły odtłuszczacz i szmatka :D ładnie wszystko schodzi, nie ma śladu po klockach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.